Programma

Programma

Het Heerdelijk Festival biedt een podium aan nieuwe muzikanten, theatermakers en andere artiesten en kunstenaars met her en der toffe workshops. De bedoeling is om jou te verrassen en een alternatieve programmering te bieden dan op andere festivals. Heb je nog vragen? Vraag een vrijwilliger: zo iemand met een limekleurig Heerdelijk Festival-shirt met CREW op de rug. 

Timetable

0

Kinderdorp

Workshops

Kunstmarkt

Cultuur

Muziek

Foodplein

Bertolf

Bertolf komt met zijn band naar Heerde! Bertolf wordt begeleid door Bauke Bakker op drums en vocalen, Dirk Schreuders op bas en vocalen en Milo Groenhuijzen op gitaren en vocalen. Dit. Wil. Je. Niet. Missen! Bertolf speelt om 20:00 uur op het hoofdpodium van het Heerdelijk Festival. 

Workshop IJsprofessor

Word IJsprofessor voor een dag! 

Tijdens de twee workshops worden de kinderen (of
volwassenen) meegenomen in de wondere wereld van de Onwijs Lekker IJs en gaan ze zelf hun ijsjes ontwerpen, maken en natuurlijk opeten! Zorg dat je er op tijd bij bent. Beperkt aantal deelnemers kunnen IJsprofessor worden. Er is een workshop om 15.30 uur en om 17:30 uur. Aanmelden niet nodig. 

Abe de verteller

Sprookjes van ver en dichtbij

Abe de verteller komt op het Heerdelijk Festival drie klassieke verhalen vertellen. Om 15.00 uur vertelt hij een sprookje voor de 

4-8 jarigen ‘Het mooiste lied van de elfen’. Om 16.00 uur vertelt hij een sprookje speciaal voor de volwassenen ‘De witte juffer en andere sagen van de Veluwe’. Om 17.00 uur wordt er een sprookje vertelt voor de 8-12 jarigen ‘De twaalf wilde zwanen’. Kom Abe zien en horen! Abe de verteller wordt mogelijk gemaakt door de Bibliotheek Noord-Veluwe