Organisatie

Een festival organiseren is een enorme taak die een goed georganiseerd en toegewijd team vereist. Het Heerdelijk festival wordt georganiseerd door een team van elf bestuursleden, elk met hun eigen unieke set vaardigheden en ervaringen. Hieronder worden de bestuursleden voorgesteld en hun rol in de organisatie van het festival uitgelegd.

  1. Martijn Stijf – Voorzitter en Veiligheidsmanager: De voorzitter is de leider van het bestuur en is verantwoordelijk voor het sturen van de algemene strategie en richting van het festival. De veiligheidsmanager is verantwoordelijk voor het waarborgen van de veiligheid van de bezoekers en het personeel tijdens het festival.

  2. Jonathan Corsmit – Secretaris: De secretaris is verantwoordelijk voor het bijhouden van de notulen en het documenteren van belangrijke vergaderingen en beslissingen van het bestuur.

  3. Erwin Rozendal – Penningmeester: De penningmeester is verantwoordelijk voor het beheer van de financiën van het festival, inclusief budgettering, facturering en boekhouding.

  4. Jurrian Bijsterbosch, Lucienne Bergsma, Erica Hottinga & Rolien Corsmit – Team Programmering: Het team Programmering is verantwoordelijk voor het inhuren van artiesten en het plannen van de festivalprogrammering.

  5. Jan Bertil Pol, Lucienne Bergsma – Team Marketing: Het team Marketing is verantwoordelijk voor het ontwikkelen en uitvoeren van de marketingstrategie van het festival, inclusief social media, advertenties en persberichten.

  6. Erwin Rozendal, Ruud van den Broek – Sponsorwerving: De sponsorwerving is verantwoordelijk voor het vinden van sponsoren en het onderhouden van relaties met deze sponsoren.

  7. Herman Stijf, Hans de Wilde – Facilitair: Het team facilitair is verantwoordelijk voor het coördineren van de logistieke aspecten van het festival, zoals tenten, geluidssystemen en podia.

  8. Erica Hottinga – Vrijwilligersmanager: De vrijwilligersmanager is verantwoordelijk voor het werven en coördineren van vrijwilligers voor het festival.

  9. Lisette Grootkarzijn – Horeca: zij zorgt ervoor dat elk festivalganger heerdelijk kan genieten van een hapje en een drankje voor betaalbare prijzen.